Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Achillespees Vertaling Engels

Download de Android App Download de IOS App. Definitie van achillespees in het Online Woordenboek.

Wat Is Eigenlijk Een Salomonsoordeel Van Dale

Gescheurde achillespees Nederlands - Engels API oproep.

Achillespees vertaling engels. Nederlands Engels. Zn achillespees is niet alleen doorgesneden er. Meeste intensieve cursussen in region hebben gemiddeld 30 lessen per week.

Vertaling Proeflezer Synoniemen Vervoegen Meer. Mijnwoordenboeknl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004. Kijk door voorbeelden van achillespees vertaling in zinnen luister naar de uitspraak en neem kennis met grammatica.

Betekenis van achillespees vertalen achillespees vertaling. Je was op zoek naar. Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld ontwikkeld door de makers van Linguee.

Voorbeeldzinnen met achillespees Voorbeeldzinnen laden. Voeg een vertaling toe. De achillespees van de overeenkomst met Korea zit hem in de moeilijk meetbare en tegelijkertijd te verwachten verliezen voor het Europese bedrijfsleven als gevolg van teruggave van douaneheffingen of.

Vertalingen in context van achillespees in Nederlands-Frans van Reverso Context. Vertalingen van het uitdrukking ZN ACHILLESPEES van nederlands naar engels en voorbeelden van het gebruik van ZN ACHILLESPEES in een zin met hun vertalingen. Van professionele vertalers bedrijven webpaginas en gratis beschikbare vertaalbronnen.

Vertalingen in context van achillespees in Nederlands-Spaans van Reverso Context. Achillespees Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen uitleg en gerelateerde woorden. Meeste taalcursussen zijn voor volwassenen van 16 jaar en ouder.

De gratis service van Google kan woorden zinnen en webpaginas onmiddellijk vertalen tussen het Engels en meer dan honderd andere talen. Achillespees achilles tendon. Behalve voor het vertalen van woorden kun je bij ons ook terecht voor synoniemen puzzelwoorden rijmwoorden werkwoordvervoegingen en dialecten.

Anatomienld dikke pees van de kuitspier naar de hiel. Behalve voor het vertalen van woorden kun je bij ons ook terecht voor synoniemen puzzelwoorden rijmwoorden werkwoordvervoegingen en dialecten. Behalve voor het vertalen van woorden kun je bij ons ook terecht voor synoniemen puzzelwoorden rijmwoorden werkwoordvervoegingen en.

Ook in de database achillespeesontsteking achillespeesreflex Zojuist vertaald. 2 - 48 week taalcursussen verkrijgbaar. Vertalingen van Achilles in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen.

Controleer achillespees vertalingen naar het Engels. De 3DDots beschermen de achillespees en het malleolusgebied. Algemene taalcursussen Engels.

Vertalingen van achillespees in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Degene die stopte met hockey toen zijn achillespees scheurde. Op deze pagina vind je de vertaling van achillespees van Nederlands naar Engels.

Vertalingen van achillespees synoniemen. Wat is achillespees in het Engels. Sterker nog onlangs hebben we collageenvezels kunnen maken die zes keer sterker zijn dan de achillespees.

Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten achillespees Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen. Algemene cursussen Engels zijn voor volwassenen die hun spreek- luister- lees- en schrijfvaardigheid in het Engels willen verbeteren. Tendon dAchille tendon dAchille.

Informatie betreffende achillespees in het gratis Engels woordenboek en encyclopedie.

De Vertaalsite Voor Gratis Vertalen Van Nederlands Engels Frans Spaans Duits En Meer Frans Spaans Nederland

Pin Op Barbie

Engels Nederlands Vertaling Van Horseradish Engel Nederland

De Haakbaak Haaktermen Omzetten Uit Het Engels Breien En Haken Gehaakte Symbolen Haaksteken

Tendinitis Nederlands Vertaling Voorbeelden Voor Gebruik Tendinitis In Een Zin In Engels

Songtekst Vertaling Engels Nederlands Snel En Gratis Een Songtekst Vertalen Songteksten Engel Nederland

Taalinitiatie Engels In Het Lager Onderwijs Wouw Kite Wereldorietatie Wouw Engel Lager

Vertaal Je Blogs Naar Het Engels Voor Een Groter Bereik Blog Schrijven Moedertaal

Haakpatronen Vertalen Haakpatronen Breien En Haken Voor Beginners Haaksteken Patronen

Engelse Vertaling Van Nederlanders Haha Grappige Meme Grappige Memes Grappige Teksten

Een Leuk Engels Breipatroon Gevonden Maar Moeite Met De Vertaling Hier Vind Je De Vertaling Van De Engelse Brei Afkorti Breien Afkortingen Breien Brei Steken

Klachten Afhandelen In Het Engels Engel Training Letteren

Bijzondere Briefjes Deze Week Engelse Woordjes Met De Nederlandse Vertaling Reden Een Family Visit Vanuit Engeland Onze Kids R Engel Engelse Les Engeland

Enkele Engelse Woorden Die Met Een A Beginnen Vertaling In Het Nederlands 2 Pijl Engelse Woorden Boogschutter

Amerikaanse En Engelse Haaktermen Gehaakte Symbolen Gehaakte Trui Patronen Breien En Haken

Https Www Vgned Nl Uploads Files Inditverband 2015 3 Pdf

Bijzondere Briefjes Deze Week Engelse Woordjes Met De Nederlandse Vertaling Reden Een Family Visit Vanuit Engeland Onze Engel Complimenten Lieve Briefjes

Sign In De Wallen Poetry Person

Zweepslag Tennis


Post a Comment for "Achillespees Vertaling Engels"